Historie

Clubvooruit is de opvolger van Sportservice Achterhoek Oost.

Sportservice Achterhoek Oost startte in 2009. De opzet was om de sportverenigingen in Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk te ondersteunen op administratief en bestuurlijk gebied. Daarnaast was een van de doelstellingen de kennis van bestuur te verhogen en/of up to date te houden. In de drie jaar dat Sportservice Achterhoek Oost heeft bestaan kunnen we stellen dat we heel veel verenigingen incidenteel en/of structureel hebben voortgeholpen. De workshops en cursussen zijn altijd goed bezocht.

Door de positieve reacties werd de aandacht getrokken van een nieuwe partij. Rabobank Achterhoek Oost wilde graag participeren in dit project. Voorwaarde: niet alleen de sport kan van Clubvooruit gebruik maken, maar ook alle andere vrijwilligersorganisaties.

Voor ons natuurlijk wel een nieuwe tak van sport, maar we hebben het volste vertrouwen dat wij ook voor uw organisatie iets kunnen betekenen. In de sport hebben we hele ruime ervaring en de opgedane kennis willen we graag met alle andere organisaties delen!

Wij nemen de uitdaging aan! U ook?